Friedrich, László és Baranyai, László és Jónás, Gábor és Kenesei, György és Surányi, József és Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9
Teljes szövegElőzetes bemutató
68-79.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.
Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Könyvrészlet |
---|---|
Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés |
Feltöltő: | Sára G. Szabó |
Elhelyezés dátuma: | 31 Márc 2023 08:39 |
Utolsó változtatás: | 31 Márc 2023 14:22 |
Azonosító: | 10.54597/mate.0048 |
Hivatalos URL: | https://doi.org/10.54597/mate.0048 |
Kapcsolódó URL: | |
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/110 |