MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban

Friedrich, László és Baranyai, László és Jónás, Gábor és Kenesei, György és Surányi, József és Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9

Teljes szöveg
[thumbnail of Konferenciaközlemény]
Előzetes bemutató
Szöveg (Konferenciaközlemény)
68-79.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (2MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyvrészlet
Szakterület(ek): S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 31 Márc 2023 08:39
Utolsó változtatás: 31 Márc 2023 14:22
Azonosító: 10.54597/mate.0048
Hivatalos URL: https://doi.org/10.54597/mate.0048
Kapcsolódó URL:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/110
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése