Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban

Friedrich, László and Baranyai, László and Jónás, Gábor and Kenesei, György and Surányi, József and Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika and Tóthi, Róbert (eds.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127Number of Pages. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9

[thumbnail of Konferenciaközlemény]
Preview
Text (Konferenciaközlemény)
68-79.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (2MB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: S Agriculture > SF Animal culture
Depositing User: Sára G. Szabó
Date Deposited: 31 Mar 2023 08:39
Last Modified: 31 Mar 2023 14:22
Identification Number: 10.54597/mate.0048
Official URL: https://doi.org/10.54597/mate.0048
Related URLs:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/110

Actions (login required)

View Item
View Item