Friedrich, László and Baranyai, László and Jónás, Gábor and Kenesei, György and Surányi, József and Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika and Tóthi, Róbert (eds.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127Number of Pages. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9
Preview
68-79.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.
Download (2MB) | Preview
Item Type: | Book Section |
---|---|
Subjects: | S Agriculture > SF Animal culture |
Depositing User: | Sára G. Szabó |
Date Deposited: | 31 Mar 2023 08:39 |
Last Modified: | 31 Mar 2023 14:22 |
Identification Number: | 10.54597/mate.0048 |
Official URL: | https://doi.org/10.54597/mate.0048 |
Related URLs: | |
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/110 |