Lakatos, Márk (2024) Gyógy- és fűszernövények : Történeti, gyűjtési, feldolgozási és minőségbiztosítási ismeretek. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kertészettudományi Intézet, Gödöllő. 213Number of Pages. ISBN 978-615-02-0775-9
![[thumbnail of Felsőoktatási tankönyv]](https://press.mater.uni-mate.hu/style/images/fileicons/text.png)
Lakatos-M-Gyogy-es-fuszernovenyek.pdf - Published Version
Restricted to Repository staff only
Download (36MB)
Item Type: | Book |
---|---|
Subjects: | S Agriculture > SB Plant culture |
Depositing User: | Sára G. Szabó |
Date Deposited: | 17 Jul 2024 09:12 |
Last Modified: | 17 Jul 2024 09:12 |
Abstract: | Lektorált egyetemi jegyzet. Készült a MATE Kertészettudományi Intézet Gyógy- és Aromanövények Tanszékén. |
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/265 |