MATER Press – Egyetemi Kiadványok

„Free from” termékek piaci lehetőségei : Műhelytanulmány

Szente, Viktória és Pintér, Attila és Szigeti, Orsolya és Nagy, Mónika Zita és Pintér, Zsófia és Szabó-Szentgróti, Eszter (2023) „Free from” termékek piaci lehetőségei : Műhelytanulmány. MATE Press, Gödöllő. 42 p. ISBN 978-963-623-037-1

Teljes szöveg
[thumbnail of Műhelytanulmány]
Előzetes bemutató
Szöveg (Műhelytanulmány)
Gastrotop_HU_v2.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (15MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyv
Szakterület(ek): H Társadalomtudományok HB Közgazdaságtudomány
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 03 Ápr 2023 13:23
Utolsó változtatás: 31 Aug 2023 08:45
Kivonat, rövid leírás:

Készült a V-A Magyarország-Horvátország Együttműködési Program 2014-2020 HUHR/1901/4.1.1/00058 számú „Comprehensive educational support of food-service providers facilitating demand on emerging special dietary restrictions consumer market” (GASTROTOP) projekt keretében.

Első közlés. Horvát nyelvi változata: https://doi.org/10.54597/mate.0093

Hivatalos URL: https://doi.org/10.54597/mate.0093
Kapcsolódó URL:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/120
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése