A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései

Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119Number of Pages. (Submitted)

[thumbnail of Lektorált felsőoktatási jegyzet] Text (Lektorált felsőoktatási jegyzet)
Tak_term_min_final.pdf - Accepted Version
Restricted to Repository staff only

Download (1MB)
Item Type: Book
Subjects: S Agriculture > SF Animal culture
Depositing User: Sára G. Szabó
Date Deposited: 25 Sep 2023 11:18
Last Modified: 25 Sep 2023 11:18
Abstract:

„E-tananyag” az Agrármérnök MSc szak hallgatói számára

URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/166

Actions (login required)

View Item
View Item