MATER Press – Egyetemi Kiadványok

A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései

Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)

Teljes szöveg
[thumbnail of Lektorált felsőoktatási jegyzet] Szöveg (Lektorált felsőoktatási jegyzet)
Tak_term_min_final.pdf - Elfogadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai

Letöltés (1MB)
Tétel típusa: Könyv
Szakterület(ek): S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 25 Szep 2023 11:18
Utolsó változtatás: 25 Szep 2023 11:18
Kivonat, rövid leírás:

„E-tananyag” az Agrármérnök MSc szak hallgatói számára

URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/166
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése