Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)
Teljes szöveg
Szöveg (Lektorált felsőoktatási jegyzet)
Tak_term_min_final.pdf - Elfogadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tak_term_min_final.pdf - Elfogadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
Tétel típusa: | Könyv |
---|---|
Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés |
Feltöltő: | Sára G. Szabó |
Elhelyezés dátuma: | 25 Szep 2023 11:18 |
Utolsó változtatás: | 25 Szep 2023 11:18 |
Kivonat, rövid leírás: | „E-tananyag” az Agrármérnök MSc szak hallgatói számára |
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/166 |