Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)
Teljes szövegTak_term_min_final.pdf - Elfogadott változat
Korlátozva Csak a repozitórium munkatársai
Letöltés (1MB)
| Tétel típusa: | Könyv |
|---|---|
| Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés |
| Feltöltő: | Sára G. Szabó |
| Elhelyezés dátuma: | 25 Szep 2023 11:18 |
| Utolsó változtatás: | 25 Szep 2023 11:18 |
| Kivonat, rövid leírás: | „E-tananyag” az Agrármérnök MSc szak hallgatói számára |
| URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/166 |


