Berke, Szilárd (2014) Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., Kaposvár. 124 p.
Teljes szövegElőzetes bemutató
Termekminoseg-Berke-2020.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.
Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
| Tétel típusa: | Könyv |
|---|---|
| Szakterület(ek): | H Társadalomtudományok HB Közgazdaságtudomány H Társadalomtudományok HF Kereskedelem |
| Feltöltő: | Sára G. Szabó |
| Elhelyezés dátuma: | 02 Febr 2021 09:45 |
| Utolsó változtatás: | 12 Okt 2021 07:35 |
| Kivonat, rövid leírás: | Jelen jegyzet a termékminőséget és az élelmiszer-minőséget |
| URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/18 |


