Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára

Berke, Szilárd (2014) Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., Kaposvár. 124Number of Pages.

[thumbnail of Lektorált jegyzet]
Preview
Text (Lektorált jegyzet)
Termekminoseg-Berke-2020.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (5MB) | Preview
Item Type: Book
Subjects: H Social Sciences > HB Economic Theory
H Social Sciences > HF Commerce
Depositing User: Sára G. Szabó
Date Deposited: 02 Feb 2021 09:45
Last Modified: 12 Oct 2021 07:35
Abstract:

Jelen jegyzet a termékminőséget és az élelmiszer-minőséget
állítja fókuszba, továbbá annak meghatározó alkotóelemét, a márkaértéket, a márkázást.

URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/18

Actions (login required)

View Item
View Item