MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára

Berke, Szilárd (2014) Termékminőség és márkázás élelmiszereknél : „E-tananyag” az Élelmiszermérnök BSc szak hallgatói számára. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft., Kaposvár. 124 p.

Teljes szöveg
[thumbnail of Lektorált jegyzet]
Előzetes bemutató
Szöveg (Lektorált jegyzet)
Termekminoseg-Berke-2020.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (5MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyv
Szakterület(ek): H Társadalomtudományok HB Közgazdaságtudomány
H Társadalomtudományok HF Kereskedelem
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 02 Febr 2021 09:45
Utolsó változtatás: 12 Okt 2021 07:35
Kivonat, rövid leírás:

Jelen jegyzet a termékminőséget és az élelmiszer-minőséget
állítja fókuszba, továbbá annak meghatározó alkotóelemét, a márkaértéket, a márkázást.

URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/18
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése