Malgwi, I. H. és Patel, N és Giannuzzi, D. és Toscano, A. és Yakubu, H. G. és Bazar, G. és Gallo, L. és Schiavon, S. (2022) Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS). In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 94-100. ISBN 978-963-623-031-9
Teljes szöveg94-100.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.
Letöltés (1MB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Könyvrészlet |
---|---|
Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság SF Állattenyésztés |
Feltöltő: | Sára G. Szabó |
Elhelyezés dátuma: | 31 Márc 2023 12:17 |
Utolsó változtatás: | 31 Márc 2023 14:25 |
Azonosító: | 10.54597.mate.0051 |
Hivatalos URL: | https://doi.org/10.54597/mate.0051 |
Kapcsolódó URL: | |
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/113 |