MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Böngészés, Szerző

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa['Update/Views:group_separator' not defined]Nincs
Tételek száma: 4.

Szeli, Nóra és Ács, Virág és Áprily, Szilvia és Nagy, József és Tossenberger, János és Kacsala, László és Vipler-Szénási, Alexandra és Tischler, Annamária és Halas, Veronika (2022) Pecsenyekacsák hízási teljesítménye korai metioninkiegészítés esetén. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 111-116. ISBN 978-963-623-031-9

Zeebone, Yarsmin Yunus és Libisch, Balázs és Olasz, Ferenc és Bóta, Brigitta és Kovács, Melinda és Halas, Veronika (2022) Potential effect of dietary fumonising on the colonization of lactobacilli in the gut and fecal microbiota of weaned pigs. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 122-127. ISBN 978-963-623-031-9

Halas, Veronika (2015) Teljesítménymodellezés. Kaposvári Egyetem, Kaposvár. 117 p. (Beküldve)

Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)

A lista elkészültének dátuma: Thu Nov 21 22:14:17 2024 CET.