MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Importance of relationship quality in food suppy chain management

Gajdić, Dušanka (2022) Importance of relationship quality in food suppy chain management. In: Srečec, Sinisa és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Management of agri-food chains. MATE Press, Gödöllő. pp. 193-202. ISBN 978-963-623-023-4

Teljes szöveg
[thumbnail of Chapter 13]
Előzetes bemutató
Szöveg (Chapter 13)
ch13.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (765kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyvrészlet
Szakterület(ek): S Mezőgazdaság S Mezőgazdaság általában
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 22 Ápr 2024 19:46
Utolsó változtatás: 23 Ápr 2024 11:11
Azonosító: 10.54597/mate.0071
Hivatalos URL: https://doi.org/10.54597/mate.0071
Kapcsolódó URL:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/225
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése