Gajdić, Dušanka (2022) Importance of relationship quality in food suppy chain management. In: Srečec, Sinisa és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Management of agri-food chains. MATE Press, Gödöllő. pp. 193-202. ISBN 978-963-623-023-4
Teljes szövegElőzetes bemutató
ch13.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.
Letöltés (765kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Könyvrészlet |
---|---|
Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság S Mezőgazdaság általában |
Feltöltő: | Sára G. Szabó |
Elhelyezés dátuma: | 22 Ápr 2024 19:46 |
Utolsó változtatás: | 23 Ápr 2024 11:11 |
Azonosító: | 10.54597/mate.0071 |
Hivatalos URL: | https://doi.org/10.54597/mate.0071 |
Kapcsolódó URL: |
|
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/225 |