Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban

Srečec, Siniša and Jelen, Tatjana (2022) Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban. In: Srečec, Siniša and Csonka, Arnold and Koponicsné Györke, Diána and Nagy, Mónika Zita (eds.) Élelmiszerláncok menedzsmentje. MATE Press, Gödöllő. pp. 55-65. ISBN 978-963-623-026-5

[thumbnail of 4. fejezet]
Preview
Text (4. fejezet)
EduAgri_4.f._hu_v2.pdf - Published Version
Available under License Creative Commons Attribution Non-commercial No Derivatives.

Download (226kB) | Preview
Item Type: Book Section
Subjects: S Agriculture > S Agriculture (General)
Depositing User: Sára G. Szabó
Date Deposited: 22 Apr 2024 15:49
Last Modified: 23 Apr 2024 07:52
Identification Number: 10.54597/mate.0030
Official URL: https://doi.org/10.54597/mate.0030
Related URLs:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/197

Actions (login required)

View Item
View Item