MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Attributes of food quality and sources of danger in agri-food chains

Srečec, Siniša és Jelen, Tatjana (2022) Attributes of food quality and sources of danger in agri-food chains. In: Srečec, Siniša és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Management of agri-food chains. MATE Press, Gödöllő. pp. 55-65. ISBN 978-963-623-023-4

Teljes szöveg
[thumbnail of Chapter 4]
Előzetes bemutató
Szöveg (Chapter 4)
ch4.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (902kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyvrészlet
Szakterület(ek): S Mezőgazdaság S Mezőgazdaság általában
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 22 Ápr 2024 15:58
Utolsó változtatás: 23 Ápr 2024 10:56
Azonosító: 10.54597/mate.0062
Hivatalos URL: https://doi.org/10.54597/mate.0062
Kapcsolódó URL:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/198
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése