Srečec, Siniša és Jelen, Tatjana (2022) Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban. In: Srečec, Siniša és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Élelmiszerláncok menedzsmentje. MATE Press, Gödöllő. pp. 55-65. ISBN 978-963-623-026-5
Teljes szövegElőzetes bemutató
EduAgri_4.f._hu_v2.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.
Letöltés (226kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: | Könyvrészlet |
---|---|
Szakterület(ek): | S Mezőgazdaság S Mezőgazdaság általában |
Feltöltő: | Sára G. Szabó |
Elhelyezés dátuma: | 22 Ápr 2024 15:49 |
Utolsó változtatás: | 23 Ápr 2024 07:52 |
Azonosító: | 10.54597/mate.0030 |
Hivatalos URL: | https://doi.org/10.54597/mate.0030 |
Kapcsolódó URL: |
|
URI: | https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/197 |