MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban

Srečec, Siniša és Jelen, Tatjana (2022) Az élelmiszer-minőség jellemzői és a veszélyforrások az élelmiszerláncokban. In: Srečec, Siniša és Csonka, Arnold és Koponicsné Györke, Diána és Nagy, Mónika Zita (Szerk.) Élelmiszerláncok menedzsmentje. MATE Press, Gödöllő. pp. 55-65. ISBN 978-963-623-026-5

Teljes szöveg
[thumbnail of 4. fejezet]
Előzetes bemutató
Szöveg (4. fejezet)
EduAgri_4.f._hu_v2.pdf - Publikált változat
Elérhető az alábbin: Szerzői jogi védettség: CC BY-NC-ND 4.0.

Letöltés (226kB) | Előzetes bemutató
Tétel típusa: Könyvrészlet
Szakterület(ek): S Mezőgazdaság S Mezőgazdaság általában
Feltöltő: Sára G. Szabó
Elhelyezés dátuma: 22 Ápr 2024 15:49
Utolsó változtatás: 23 Ápr 2024 07:52
Azonosító: 10.54597/mate.0030
Hivatalos URL: https://doi.org/10.54597/mate.0030
Kapcsolódó URL:
URI: https://press.mater.uni-mate.hu/id/eprint/197
Műveletek (Belépés szükséges)
Tétel szerkesztése
Tétel szerkesztése