MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Böngészés, Szakterület

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa['Update/Views:group_separator' not defined]Létrehozók
Ugrás ide: B['Update/Views:jump_separator' not defined]L['Update/Views:jump_separator' not defined]T['Update/Views:jump_separator' not defined]V
A tételek száma ezen a szinten: 5.

B

Baranyai, László és Bodor-Pesti, Péter (2024) GRA.LE.D. : GRApevine Leaf Digitalization. Használati útmutató. Hungarian University of Agriculture and Life Sciences, Budapest.

Berzsenyi, Zoltán (2024) Fenntartható növénytermesztés : Környezeti és termésreakciók, precíziós alkalmazások. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Gödöllő. 533 p. ISBN 978-963-623-095-1

L

Lakatos, Márk (2024) Gyógy- és fűszernövények : Történeti, gyűjtési, feldolgozási és minőségbiztosítási ismeretek. Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Kertészettudományi Intézet, Gödöllő. 213 p. ISBN 978-615-02-0775-9

T

Tóthi, Róbert (2015) Takarmánykonzerválás. Kaposvári Egyetem, Kaposvár. 87 p. (Nem publikált)

V

Vértesy, László (2023) Szemléletváltás a növénytermesztésben: körforgásosság és fenntarthatóság : Műhelytanulmány. Körforgásos gazdaság . MATE Press, Gödöllő. 29 p. ISBN 978-963-623-030-2

A lista elkészültének dátuma: Fri Nov 22 11:32:06 2024 CET.