MATER Press – Egyetemi Kiadványok

Böngészés, Szakterület

Exportálás mint [Atom feed] Atom [RSS feed] RSS 1.0 [RSS2 feed] RSS 2.0
Csoportosítás: Tétel típusa['Update/Views:group_separator' not defined]Létrehozók
Ugrás ide: A['Update/Views:jump_separator' not defined]B['Update/Views:jump_separator' not defined]C['Update/Views:jump_separator' not defined]D['Update/Views:jump_separator' not defined]F['Update/Views:jump_separator' not defined]H['Update/Views:jump_separator' not defined]M['Update/Views:jump_separator' not defined]S['Update/Views:jump_separator' not defined]T['Update/Views:jump_separator' not defined]V['Update/Views:jump_separator' not defined]Z
A tételek száma ezen a szinten: 17.

A

Ali, Omeralfaroug (2023) A Brief Review of the European Directive on 3Rs and Facilitating Animal Experimentation. ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS, 27 (1-2). pp. 7-28. ISSN 1418-1789

Awati, Ajay (2022) Reducing dependency on antimicrobials naturally, for profitability and sustainability in modern broiler production. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 34-39. ISBN 978-963-623-031-9

B

Babinszky, László (2022) Innovation in swine nutrition research: past, present and future. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 11-33. ISBN 978-963-623-031-9

Bartos, Ádám és Such, Nikoletta és Gál, Fruzsina Vanda (2022) The effect of a fermented herbal feed supplement on the digestion of horses. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 83-88. ISBN 978-963-623-031-9

Berge, Anna Catharina (2022) Insights into calf feeding for optimal future productivity. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 40-46. ISBN 978-963-623-031-9

C

Curik, Ino és Kövér, György és Farkas, János és Szendrő, Zsolt és Romvári, Róbert és Sölkner, Johann és Nagy, István (2020) Inbreeding depression for kit survival at birth in a rabbit population under long-term selection. [Kisérlet / Tudományos adat]

D

Dina, Zsuzsanna és Kormos, László és Fazekas, Natasa (2022) Nutrition of hungarian police dogs. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 89-93. ISBN 978-963-623-031-9

F

Friedrich, László és Baranyai, László és Jónás, Gábor és Kenesei, György és Surányi, József és Quang, Nguyen Duc (2022) Innovációk az élelmiszer-feldolgozásban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 68-79. ISBN 978-963-623-031-9

H

Halas, Veronika (2014) A takarmányozás és a termékminőség (tej, tojás, hús) összefüggései. Kaposvári Egyetem – Pannon Egyetem – Szegedi Gabonakutató Nonprofit Kft, Kaposvár. 119 p. (Beküldve)

M

Malgwi, I. H. és Patel, N és Giannuzzi, D. és Toscano, A. és Yakubu, H. G. és Bazar, G. és Gallo, L. és Schiavon, S. (2022) Evaluating chemical composition of pig faeces based on different diets using Near-Infrared Reflectance Spectroscopy (NIRS). In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 94-100. ISBN 978-963-623-031-9

Miklós, Alexandra és Takács, Georgina és Budai, Zoltán és Búza, György és Zsédely, Eszter (2022) Különböző genotípusú tojótyúkok tojásminőségének vizsgálata kifutós tartásmódban. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 101-105. ISBN 978-963-623-031-9

S

Szeli, Nóra és Ács, Virág és Áprily, Szilvia és Nagy, József és Tossenberger, János és Kacsala, László és Vipler-Szénási, Alexandra és Tischler, Annamária és Halas, Veronika (2022) Pecsenyekacsák hízási teljesítménye korai metioninkiegészítés esetén. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 111-116. ISBN 978-963-623-031-9

Süli, Ágnes és Gémes-Matusek, Krisztina és Tóth, Violetta és Mikó, Edit (2022) Repcealapú bendővédett zsírkiegészítés hatása holstein-fríz tehenek tejzsír zsírsav-összetételére. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 106-110. ISBN 978-963-623-031-9

T

Tóth, Márk és Pap, Tibor és Kiss, Brigitta és Kovács-Weber, Mária és Erdélyi, Márta (2022) A talpfekély kialakulása és a takarmányozás közötti kapcsolat. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 117-121. ISBN 978-963-623-031-9

Tóth, Tamás és Bázár, György és Tóthi, Róbert és Fébel, Hedvig és Gado, Haruna Yakubu (2022) Tejelő tehenek takarmányozásának új aspektusai, innovatív takarmányvizsgálati megoldások. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 47-67. ISBN 978-963-623-031-9

V

Vértesy, László (2023) Szemléletváltás az állattenyésztésben: körforgásosság és fenntarthatóság : Műhelytanulmány. Körforgásos gazdaság . MATE Press, Gödöllő. 25 p. ISBN 978-963-623-034-0

Z

Zeebone, Yarsmin Yunus és Libisch, Balázs és Olasz, Ferenc és Bóta, Brigitta és Kovács, Melinda és Halas, Veronika (2022) Potential effect of dietary fumonising on the colonization of lactobacilli in the gut and fecal microbiota of weaned pigs. In: Halas, Veronika és Tóthi, Róbert (Szerk.) Innovations in Animal Nutrition and Food Poduction : 20th International Symposium on Animal Nutrition, 29 September, 2022 Kaposvár, Hungary : Proceedings [Innovációk a takarmányozás és az élelmiszer-előállítás gyakorlatában : 20. Nemzetközi Takarmányozási. MATE Press, Gödöllő. 127 p. pp. 122-127. ISBN 978-963-623-031-9

A lista elkészültének dátuma: Sun Dec 22 01:01:43 2024 CET.